Mr. Food Coach bij De Podcast Parade

Let op: het interview met Mr. Food Coach start op minuut 17.00

Blije deelnemers

Laat je inspireren door de succesverhalen van mijn coachees. Ben je enthousiast? Dan wil ik jou ook met alle liefde coachen!
Je hebt niets te verliezen (behalve je kilo’s) 🏆

Saskia: ‘Was het méér dan waard. Ik vond het zelfs te goedkoop!’
Saskia is 8 kilo kwijt
Anouk: ‘Ik zou iedereen aanraden om te beginnen’
Anouk is 8 kilo afgevallen
Marith: ‘Ik eet gewoon een burger. Soms drink ik zelfs 5 keer per week wijn’
marith is 17 kilo afgevallen

Succesverhaal Lucas

Ik heb Jelle oftewel Mr. Food Coach zoals hij altijd zegt ontdekt door de podcast van hem en Iris. Ik zat niet lekker in me vel en typte op Spotify afvallen in waarbij de podcast: bier drinken en toch afvallen voorbij kwam. Dit sprak mij als bierliefhebber natuurlijk gelijk aan.

Ik heb toen de stap gemaakt om het traject van 90 dagen Lose Weight Enjoy Life te volgen bij Jelle. In die 90 dagen heb ik geleerd hoe je je levensstijl zo aan kan passen dat je gewoon biertjes kan doen wanneer jij wil en toch af kan vallen.

Ik kan zeggen dat na die 90 dagen ik al meer dan 11 kg af ben gevallen. En het ook zeker weet dat die 11 kg eraf blijft. Ik heb na die 90 dagen namelijk de kennis dat wat je eet, doet met je lichaam en gewicht.

Jelle bedankt voor de altijd super enthousiaste feedback die je gaf waardoor je als cliënt super gemotiveerd blijft om door te gaan. Ik ga lekker door waar wij samen mee gestart zijn en dit is iets om nooit meer te vergeten!!

Iris: ‘Van Mr. Food Coach krijg je (gelukkig!) geen dieet’
IRIS IS 7 KILO AFGEVALLEN!
Minke: ‘Ik mag een patatje eten en dat is een verademing’
minke is 11 kilo afgevallen
Jelte: ‘Nog steeds geniet ik van mijn favoriete kleine zonden’
JELTE IS 12 KILO AFGEVALLEN

Succesverhaal Fokje

Ik heb het traject bij Jelle met mijn man gevolgd. Nog nooit hebben wij/ik zoveel kennis gekregen van een voedingsdeskundige.

Vaak gaat het over minder eten, anders eten, geen koolhydraten of shakes maar daar gaat het bij Jelle niet over. Vanaf het eerste moment word je meegenomen in een leerproces. Je leert wat eiwitten, vetten en suikers met je lichaam doen.

Ik had altijd extreme eetbuien enzo niet alleen door emotie maar ook juist door te diëten. Dan ging ik weken/maanden lang geen suiker eten en dan ineens was het hek weer van de dam en schoof ik alles naar binnen.

Ik ben bij het Lose Weight Enjoy Life-traject in 90 dagen 17 kilo afgevallen terwijl ik elke avond chips at! Ik heb nu voor het eerst in min leven het gevoel dat ik weet hoe het zit.

Door de kennis die Jelle heeft overgebracht is er in mij heel wat veranderd en daar zal ik hem eeuwig dankbaar voor zijn! Jelle, ga echt door met wat je doet want je maakt mensen gelukkig!

Lilian: ‘Wat ben ik blij dat Mr. Food Coach op mijn pad kwam’
Maarten: ‘Ik voel mij sinds het traject zoveel beter over mezelf’
Arina: ‘Makkelijker dan dit kan Mr. Food Coach het niet maken’
Arina

Succesverhaal Arianne

3 maanden geleden zag ik online ergens de podcast ‘Maak afvallen makkelijk’ voorbij komen. Ik luisterde nooit naar podcasts maar toch besloot ik om er even naar te luisteren. De podcast sprak mij gelijk aan.

Geen coach waarbij je een voedingsschema moet volgen maar een coach die je helpt met wat je het beste kan eten waarbij hij kijkt naar wat je lekker vindt.

3 maanden later: 13 kilo eraf, ben ik weer blij met mijn eigen lichaam en heb ik tips/kennis gekregen over voeding waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben.

En dat allemaal terwijl ik ook nog heel vaak heb genoten van lekkere drankjes, patatjes en pizza’s.

Jelle, DANKJEWEL!!!!! Dankjewel voor alle leuke spraakmemo’s van de weekupdate, ik luisterde deze altijd met een lach op mijn gezicht. Dankjewel voor alle tips die je mij hebt gegeven. Dankjewel voor je vertrouwen!

Ik zou iedereen dit traject willen aanraden. Afvallen en blijven genieten van het leven. Ik had dit traject voor geen goud willen missen.

Laura: ‘Was alles maar zo makkelijk als afvallen’
Lynn Sha: ‘Ik heb een eetstijl gevonden die bij me past’
Linda: ‘De enthousiaste coaching werkt super motiverend’

Succesverhaal Marjon

Al een aantal keren had ik Mr. Food Coach voorbij zien komen. Zal het echt werken of is dit het zoveelste ‘dieet’ wat we gaan volgen en waar we ons vervolgens weer niet aan kunnen houden?

Na een eerste ontzettend leuke kennismaking met Jelle hebben mijn vriend en ik besloten samen het traject te gaan doen. En ik kan je vertellen, dit was onze beste beslissing OOIT!!

Door het traject krijg je veel inzichten en kennis over eten en wat er allemaal bij komt kijken om af te kunnen vallen. Als je er niet uit komt of vragen hebt is Jelle elk moment bereikbaar om bij te springen als een echte Food Coach.

Wekelijks stuurt hij je updates over jouw proces en geeft hij tips die je toe kunt passen om het traject nóg beter te laten verlopen. En natuurlijk, niet onbelangrijk, die kilo’s gingen er daadwerkelijk af! En dat terwijl ik gewoon kon genieten van mijn gezellige leven met een wijntje en (vele) etentjes.

We hebben nu kennis die we de rest van ons leven mee kunnen nemen en dat voelt zo goed! Weten wat je moet doen en gewoon kunnen genieten. Dat is toch fantastisch!!

Ben jij een echte levensgenieter en lukt het jou niet om zelfstandig die kilo’s er af te krijgen? Mr. Food Coach kan jou hier zeker weten bij helpen. Het is de investering 100% waard!

 

Kennismaken? Leuk, gratis en zonder verplichtingen!

Wil je weten waarom je af en toe gewoon een bakje chips moet eten? Ik vertel het je graag!