MARITH IS 17 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Te zwaar worden: dat heb je toch door? Nee, dat had ik niet. Toen ik vorig jaar eindelijk uit mijn depressie kwam besefte ik ineens dat ik fysiek een groot probleem had.

Ik was tijdens mijn depressie 27 kilo aangekomen. De eerste 10 kilo vlogen er gemakkelijk af: ik ging weer naar buiten en at bijna alleen groente en fruit. Maar dat hield ik niet lang vol en eind vorig jaar liep ik helemaal vast.

Ik zat in de trein een muffin te eten, toen ik hoorde over Mr. Food Coach. Ik was zo enthousiast dat ik direct een berichtje heb gestuurd en ben twee dagen later begonnen. Na slechts een half jaar was ik 17 kilo kwijt en weer terug op mijn oude gewicht, maar veel belangrijker was dat ik eindelijk wist wat mijn lichaam nodig heeft en dat ik nooit meer hoefde te diëten.

Het was niet altijd makkelijk. Ik appte Jelle de hele dag door met vragen over eten. Volkoren of meergranen? Kwark of yoghurt? Hij had overal een antwoord op en ik vond het fijn dat ik altijd bij hem terecht kon.

Ik eet gewoon een (vega)burger. Soms drink ik zelfs 5 keer per week wijn. Het kan allemaal. Op de weegschaal staan doe ik niet meer, want ik weet wat ik moet doet om op gewicht te blijven!

Wil jij ook van je kilo’s af? Aanmelden via mrfoodcoach.nl/starten 🔥🍕❤️

marith is 17 kilo afgevallen