ARIANNE IS 13 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

3 maanden geleden zag ik online ergens de podcast ‘Maak afvallen makkelijk’ voorbij komen. Ik luisterde nooit naar podcasts maar toch besloot ik om er even naar te luisteren. De podcast sprak mij gelijk aan.

Geen coach waarbij je een voedingsschema moet volgen maar een coach die je helpt met wat je het beste kan eten waarbij hij kijkt naar wat je lekker vindt.

Vol enthousiasme besloot ik om Mr. Food Coach een berichtje te sturen om mij aan te melden voor het 90 dagen programma.

Nu 3 maanden later: 13 kilo eraf, ben ik weer blij met mijn eigen lichaam en heb ik tips/kennis gekregen over voeding waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben.

En dat allemaal terwijl ik ook nog heel vaak heb genoten van lekkere drankjes, patatjes en pizza’s.

Jelle, DANKJEWEL!!!!! Dankjewel voor alle leuke spraakmemo’s van de weekupdate, ik luisterde deze altijd met een lach op mijn gezicht. Dankjewel voor alle tips die je mij hebt gegeven. Dankjewel voor je vertrouwen!

Ik zou iedereen dit traject willen aanraden. Afvallen en blijven genieten van het leven. Ik had dit traject voor geen goud willen missen.