LAURA IS 15 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

LAURA IS 15 KILO AFGEVALLEN 💪

Was alles maar zo makkelijk als afvallen. Ik heb het Jelle meerdere keren geappt. Als ik ‘s ochtends wakker werd en de weegschaal wéér minder aangaf dan de dag ervoor.

Natuurlijk waren er ook dagen dat het niet minder maar juist meer werd. De eerste keren was ik ontdaan: hoe kón dat nou? Maar Jelle verzekerde me keer op keer dat ik me niet druk moest maken. “Denk over een week maar terug aan dit moment, dan lach je erom!”

En inderdaad, een week later en een kilo lichter kon ik er inderdaad om lachen.

Al vrij snel kon ik zeggen ‘ik wil nooit meer boven de 90 komen’ en inmiddels kan ik zeggen dat ik nooit meer boven de 80 wil komen. Wie had dat begin een paar maanden geleden gedacht? Ik niet!

Ik ben in 3,5 maand tijd 15 kilo afgevallen en voel me een to-taal ander mens. Ik zit (letterlijk) lekkerder in m’n vel, m’n kleding staat beter, ik voel me sexyer en word weer nagefloten, al betwijfel ik of dat laatste een pluspunt is. Hoe dan ook: ik mag er weer zijn!

Ik ben Jelle ontzettend dankbaar voor afgelopen maanden. Hij was er altijd voor me, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. En ik weet zeker dat als ik hem ‘s nachts om advies had gevraagd, hij ook meteen had gereageerd.

Jelle is goudeerlijk, soms bloedserieus maar vooral heel grappig. Ik kan met de hand op m’n hart zeggen dat afvallen met Mr. Food Coach niet alleen makkelijk maar ook heel leuk is. Jelle, Grote Goeroe, onwijs bedankt voor alles!

Aanmelden? www.mrfoodcoach.nl/starten