Lose Weight, Enjoy Life

Een 90 dagen programma waarmee je als levensgenieter 5-10 kilo vet verliest, zonder je favoriete eten op te geven

Hoi, ik ben Jelle Veenstra

Ooit had ik een buikje en woog ik bijna 100 kilo. En ik had een paar flinke hamsterwangen… Ik was niet fit en stiekem best ongelukkig. Om trucs te vinden om gewicht te verliezen, speurde ik uren op internet.

En daar vond ik héél veel informatie. Foute informatie, vooral. Maar ik zag door de bomen het bos niet meer

Ik downloadde voedingsschema’s waarbij je alleen kip, rijst en broccoli mocht eten. Ik kocht een pot Fat Burner van 69,99 euro om mijn vet te verbranden. En ik bestelde een boek van iemand die vertelde dat je geen koolhydraten mocht eten.

Tien bier

In het weekend ging ik los. Op verjaardagen, game-avonden en huisfeestjes zoop ik met gemak tien flesjes bier leeg. En op andere weekenddagen propte ik mezelf helemaal vol met chips, chocola en pizza. Er zat geen rem op.

En het ergste: op maandag begon ik meestal weer vol goede moed aan mijn voedingsschema. Ik wist niet beter…

Ik had geen idee wat de oplossing was om gewicht te verliezen.

HOE MR. FOOD COACH JE HELPT

Maximale aandacht

Jij en ik doen het samen… Heb je het een keer moeilijk? Je staat er nóóit alleen voor. Je hebt 24 uur per dag een eigen voedingscoach in je broekzak

Genieten geblazen

Je hoeft niet te leven op salades en vieze shakes. Je mag álles eten en bent zelfs verplicht om af en toe chips, chocolade of pizza te eten

Unieke opleiding

Je leert alles over voeding en wordt zelf een voedingsexpert, zodat je nóóit meer hoeft te diëten. De kilo’s blijven voor altijd weg!

Ik ben de fitste versie van mezelf geworden. Jelle, echt HEEL erg bedankt voor wat je voor me hebt betekend

Kim Janssen

Mr. Food Coach heeft mij laten inzien dat je om af te vallen geen feestje hoeft te missen, 12 kilo ben ik kwijt

Luuk van de Beek

Eerlijk coaching. Ik heb in 12 weken zoveel geleerd over voeding en ben meer afgevallen dan ik had verwacht

Judith Stam

Ik deed maar wat. Het lukte altijd om tijdelijk wat kilo’s kwijt te raken, maar ze zaten er ook heel snel weer aan. Ik was aan het jojo’en. Ik hongerde mezelf doordeweeks uit en ging in het weekend all-in.

Misschien is het wel herkenbaar voor je.

En zo ging dat jaar in, jaar uit. Ik had geen plan, was op mezelf aangewezen en steun in mijn omgeving was er ook niet echt.

Ik viel niet af en die hamsterwangen bleven…

Tot ik de júiste boeken vond. Tot ik de beste cursus van Nederland op het gebied van voeding deed. Tot ik de supersimpele tips bij mezelf toepaste en zag dat het werkte. Al gauw zag mijn omgeving het ook en coachte ik zelf mensen. Ook bij mijn kennissen, familieleden en zélfs eigen moeder verdwenen de kilo’s. En niet voor even, maar blijvend…

Zelfverzekerder

Ik groeide als persoon. Ik werd zelfverzekerder en zat lekkerder in mijn vel. Mijn passie voor voeding en coaching was niet meer te stoppen en ik leerde alles over voeding, slaap, beweging en psychologie.

Inmiddels heb ik tientallen mensen geholpen met afvallen. Dat doe ik op een no-nonsense manier, zonder poespas. Ik geloof niet in wonderpillen, afvalshakes of bijzondere diëten. Sterker nog: ik eet nog steeds een bakkie chips voor de tv en drink ook nog altijd een biertje.

En dat zou jij ook moeten doen! Genieten van het leven en gewicht verliezen: het is fantastisch!

Eet pizza, drink wijn en verlies gewicht: afvallen is bij Mr. Food Coach een feestje! 🥳

Je bent slechts één stap verwijderd van een fit en gezond lichaam…

Ben jij klaar om 5 tot 10 kilo vet te verliezen binnen 90 dagen?

  • Let's go!

    Vul het formulier even in en ik stuur je binnen 24 uur een berichtje. Je gegevens zijn 100% veilig en je zit nergens aan vast.

  •  
  •  
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.