Lose Weight, Enjoy Life

Een 90 dagen programma waarmee je als levensgenieter 5-10 kilo vet verliest, zonder je favoriete eten op te geven

Ik weet het zeker: stiekem herken je jezelf hier een beetje in…

Je hebt al 100 diëten geprobeerd, maar snapt eigenlijk niet zoveel van voeding… Je hebt bijvoorbeeld geen idee hoeveel eiwitten je nodig hebt

Je schommelt al jaren met je gewicht, maar het is je nog nooit gelukt om voor eens en altijd op je streefgewicht te komen (en te blijven)

Je schaamt je als je je T-shirt uit moet trekken op het strand en denkt: ‘Shit, waarom zorg ik zo slecht voor mezelf?’

Je laat je humeur beïnvloeden door de weegschaal en gooit daardoor (keer op keer) de handdoek in de ring

Je denkt zwart-wit over voeding: appels en wortels zijn gezond en pizza en patat zijn slecht

Je hebt last van eetbuiten en eet dan zo een zak chips (en nog veel meer) op en daarna voel je je schuldig en baal je

Je kunt niet genieten van een stuk taart, omdat je denkt dat je van taart dik wordt

HOE MR. FOOD COACH JE HELPT

Maximale aandacht

Jij en ik doen het samen… Heb je het een keer moeilijk? Je staat er nóóit alleen voor. Je hebt 24 uur per dag een eigen voedingscoach in je broekzak

Genieten geblazen

Je hoeft niet te leven op salades en vieze shakes. Je mag álles eten en bent zelfs verplicht om af en toe chips, chocolade of pizza te eten

Unieke opleiding

Je leert alles over voeding en wordt zelf een voedingsexpert, zodat je nóóit meer hoeft te diëten. De kilo’s blijven voor altijd weg!

Ik ben de fitste versie van mezelf geworden. Jelle, echt HEEL erg bedankt voor wat je voor me hebt betekend

Kim Janssen

Mr. Food Coach heeft mij laten inzien dat je om af te vallen geen feestje hoeft te missen, 12 kilo ben ik kwijt

Luuk van de Beek

Eerlijk coaching. Ik heb in 90 dagen zoveel geleerd over voeding en ben meer afgevallen dan ik had verwacht

Judith Stam

Take care of your body. It’s the only place you have to live

Deze 4 modules doorlopen we om succes te bereiken…

Module 1 – Voeding

Als jij wéét wat je moet doen qua voeding, dan wordt het leven een stuk makkelijker. Mr. Food Coach leert je hoe voeding werkt: alles in jip-en-janneke-taal. Ontdek hoeveel calorieën jij écht nodig hebt. Leer wat aminozuren zijn en waarom koolhydraten belangrijk zijn! Je wordt een echte expert en hebt overal een antwoord op.


Module 2 – Leefstijl

Als ik nu tegen je zeg: ‘Hier heb je de sleutel, rij over het circuit met deze Formule-1 auto’. Lukt je dat dan? Of knal je tegen de vangrail? Je hebt geen hoe zo’n raceauto werkt. Voor een gezonde leefstijl geldt hetzelfde. Dat moet je leren: kennis is macht! Een traject bij Mr. Food Coach gaat met een lach en een traan. Je bent verplicht om fouten te maken… Daar leer je van! En onthoud: niemand is perfect!


Module 3 – Mindset

Wat als je 100x tegen jezelf zegt: ‘Ik kan dit niet’. Dan geloof je op een gegeven moment inderdaad dat je het niet kan. Maar je kan het wel… Je weet alleen nóg niet hoe. Bij Mr. Food Coach zijn drie dingen enorm belangrijk: kennis, actie en tijd. Leer hoe afvallen werkt, pas het toe in jouw leven en geef jezelf alsjeblieft tijd om fouten te maken! En ja… Dan volgt de weegschaal vanzelf!


Module 4 – Bewegen en herstel

Wie praat over afvallen, heeft het vaak meteen over voeding en supplementen. Dat is logisch, maar er worden wel twee belangrijke factoren vergeten: bewegen en herstel (slaap). Ik kan een hele waslijst opnoemen waarom het goed is om te bewegen en te slapen, maar dat ga ik niet doen. Bij Mr. Food Coach maken we prioriteit van bewegen en herstel.

Eet pizza en drink wijn: afvallen is bij Mr. Food Coach een feestje! 🥳

Three months from now you’ll thank yourself

Hoi, ik ben Jelle Veenstra

Ooit had ik een buikje en woog ik bijna 100 kilo. En ik had een paar flinke hamsterwangen… Ik was niet fit en stiekem best ongelukkig. Om trucs te vinden om gewicht te verliezen, speurde ik uren op internet. En daar vond ik héél veel informatie. Foute informatie, vooral. Maar ik zag door de bomen het bos niet meer… Ik downloadde voedingsschema’s waarbij je alleen kip, rijst en broccoli mocht eten. Ik kocht een pot Fat Burner van 69,95 euro om mijn vet te verbranden. En ik bestelde een boek van iemand die vertelde dat je geen koolhydraten mocht eten. In het weekend ging ik los. Op verjaardagen, game-avonden en tijdens gezellige barbecues zoop ik met gemak tien flesjes bier leeg. En op andere weekenddagen propte ik mezelf helemaal vol met chips, chocola en pizza. Er zat geen rem op. En het ergste: op maandag begon ik meestal weer vol goede moed aan mijn voedingsschema. Ik wist niet beter… Ik had geen idee wat de oplossing was om gewicht te verliezen. Ik deed maar wat. Het lukte altijd om tijdelijk wat kilo’s kwijt te raken, maar ze zaten er ook heel snel weer aan. Ik was aan het jojoën. Ik hongerde mezelf doordeweeks uit en ging in het weekend all-in. Misschien is het wel herkenbaar voor je. En zo ging dat jaar in, jaar uit. Ik had geen plan, was op mezelf aangewezen en steun in mijn omgeving was er ook niet echt. Ik viel niet af en die hamsterwangen bleven… Tot ik de beste boeken over voeding en diëtetiek vond. Tot ik de beste cursus van Nederland op het gebied van voeding deed. Tot ik de supersimpele tips bij mezelf toepaste en zag dat het werkte. Al gauw zag mijn omgeving het ook en coachte ik mensen. Ook bij mijn kennissen, familieleden en zélfs eigen moeder verdwenen de kilo’s. En niet voor even, maar blijvend… Ik groeide als persoon. Ik werd zelfverzekerder en zat lekkerder in mijn vel. Mijn passie voor voeding en coaching was niet meer te stoppen en ik leerde alles over voeding, leefstijl, mindset, beweging en slaap. Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen met afvallen. Dat doe ik op een no-nonsense manier, zonder poespas. Ik geloof niet in wonderpillen, afvalshakes of bijzondere diëten. Sterker nog: ik eet nog steeds een bakkie chips voor de tv en drink ook nog altijd een biertje. En dat zou jij ook moeten doen. Genieten van het leven en gewicht verliezen: het is fantastisch!

Wat leer je tijdens Lose Weight Enjoy Life?

Meten = weten! Je gaat tijdens Lose Weight Enjoy Life je calorieën tracken en krijgt steeds meer kennis over voeding, bewegen, leefstijl en herstel. We monitoren alles in de unieke en exclusieve Mr. Food Coach-spreadsheet, zodat je exact kan zien waar je pijnpunten liggen. Zie het als een puzzel waarbij je van Mr. Food Coach elke week een puzzelstukje krijgt en zo aan jouw gezonde leefstijl bouwt.

Mr. Food Coach is bereikbaar via WhatsApp. Wil je mij één keer in de week een berichtje sturen? Dat mag! Wil je mij vijftig keer per dag een berichtje sturen? Dat mag ook! De kans is groot dat ik binnen 10 minuten of zelfs meteen reageer. Je mag mij écht onbeperkt vragen stellen. Daarnaast stuur je elke week een check-in en krijg je persoonlijke feedback via (onder coachees megapopulaire) spraakmemo’s. Je bent niet alleen: we doen het samen!

Mr. Food Coach leert jou tijdens Lose Weight Enjoy Life in 90 dagen alles over het creëren van een gezonde leefstijl. Je ontvangt kennismails en ontdekt stap-voor-stap hoe je een fit en gezond lichaam krijgt. Van de caloriebalans tot etiketten lezen: alles komt aan bod. Heb je het even zwaar? De spraakmemo’s van Mr. Food Coach helpen je gegarandeerd weer op het juiste pad!

Je bent slechts één stap verwijderd van een fit en gezond lichaam…

Ben jij klaar om 5 tot 10 kilo vet te verliezen binnen 90 dagen?

Ben jij klaar om jouw leven in 90 dagen te transformeren? Stuur mij dan een berichtje! ⬇️

  • Let's go!

    Vul het formulier even in en ik stuur je binnen 24 uur een berichtje. Je gegevens zijn 100% veilig en je zit nergens aan vast.

  •  
  •  
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Copyright 2023 © Mr. Food Coach – Website realisatie door Goed Online