ANOUK IS 8 KILO AFGEVALLEN! ๐Ÿ’ช

Terug naar blog overzicht

๐˜•๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต: ‘๐˜•๐˜ถ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฐ๐˜ฎ’. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ข ๐Ÿท๐Ÿถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ ๐˜ป๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ง๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ช๐˜ข-๐˜ท๐˜ช๐˜ข ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜”๐˜ณ. ๐˜๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐโ€™๐˜ด ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ.

๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜–๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฑ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐Ÿผ๐Ÿฟ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐Ÿผ๐Ÿท ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฐโ€™๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ ๐˜จ๐˜ข ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ.

Wil jij ook van je kilo’s af? Aanmelden via mrfoodcoach.nl/starten ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ•โค๏ธ

Anouk is 8 kilo afgevallen