MARJON IS 9 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Tijdens onze all-in vakantie kwam ik tot het besef, dit kan zo niet langer. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde eigenlijk wel wat kilo’s kwijt zonder dagelijks te moeten zwoegen in een sportschool.

Al een aantal keren had ik Mr. Food Coach voorbij zien komen. Zal het echt werken of is dit het zoveelste ‘dieet’ wat we gaan volgen en waar we ons vervolgens weer niet aan kunnen houden? Nadat ik mijn vriend de Instapagina en website van Mr. Food Coach liet zien was hij ook enthousiast. YES, we gaan dit gewoon doen!

Na een eerste ontzettend leuke kennismaking met Jelle hebben mijn vriend en ik besloten samen het traject te gaan doen. En ik kan je vertellen, dit was onze beste beslissing OOIT!!

Zo fijn ook om met ons tweeën het traject te mogen en te kunnen doen. Zo weet je van elkaar waar je aan toe bent en kun je elkaar helpen met de juiste keuzes maken.

Door het traject krijg je veel inzichten en kennis over eten en wat er allemaal bij komt kijken om af te kunnen vallen. Als je er niet uit komt of vragen hebt is Jelle elk moment bereikbaar om bij te springen als een echte Food Coach. Wekelijks stuurt hij je updates over jouw proces en geeft hij tips die je toe kunt passen om het traject nóg beter te laten verlopen.

En natuurlijk, niet onbelangrijk, die kilo’s gingen er daadwerkelijk af! En dat terwijl ik gewoon kon genieten van mijn gezellige leven met een wijntje en (vele) etentjes.

We hebben nu kennis die we de rest van ons leven mee kunnen nemen en dat voelt zo goed! Weten wat je moet doen en gewoon kunnen genieten. Dat is toch fantastisch!!

Ben jij een echte levensgenieter en lukt het jou niet om zelfstandig die kilo’s er af te krijgen? Mr. Food Coach kan jou hier zeker weten bij helpen. Het is de investering 100% waard!

Ook kilo’s kwijt? www.mrfoodcoach.nl/lwel