FOKJE IS 17 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Ik heb het traject bij Jelle met mijn man gevolgd. Nog nooit hebben wij/ik zoveel kennis gekregen van een voedingsdeskundige.

Vaak gaat het over minder eten, anders eten, geen koolhydraten of shakes maar daar gaat het bij Jelle niet over.

Vanaf het eerste moment word je meegenomen in een leerproces. Je leert wat eiwitten, vetten en suikers met je lichaam doen.

Ik had altijd extreme eetbuien enzo niet alleen door emotie maar ook juist door te diëten. Dan ging ik weken/maanden lang geen suiker eten en dan ineens was het hek weer van de dam en schoof ik alles naar binnen.

Door het traject van Jelle leer je de juiste keuzes te maken en door die juiste keuzes val je af. Ik heb nu voor het eerst in min leven het gevoel dat ik weet hoe het zit.

Ik ben bij het Lose Weight Enjoy Life-traject in 90 dagen 17 kilo afgevallen terwijl ik elke avond chips at! Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn maar mijn relatie met eten was behoorlijk verstoord.

Door de kennis die Jelle heeft overgebracht is er in mij heel wat veranderd en daar zal ik hem eeuwig dankbaar voor zijn! Jelle, ga echt door met wat je doet want je maakt mensen gelukkig!