WAAROM BEN IK MR. FOOD COACH GESTART?

Terug naar blog overzicht

Ik neem je mee naar 2013. Ik woonde samen met vrienden en het was elke dag feest. Gezellig, maar ik verwaarloosde mezelf. Ik at ongezond. Heel ongezond. Pistoletjes met garnalensalade, frikandelbroodjes en heel veel hamburgers. Fruit? Nope! Groente? Ook niet.

Af en toe ging ik naar college, maar veel vaker was ik vrij. Ik lag in bed of speelde op de PlayStation en deed weinig met mijn leven.

Mijn energielevel werd minder en minder. En had ik dat door? Nee, eigenlijk niet.

Er klopte iets niet, maar ik wist niet wat. Ik was altijd sportief geweest, maar dat was helemaal weg. Ik was mezelf verloren.

Op een dag besloot ik dat het zo niet verder kon. Ik wilde weer fit en gezond zijn. Ik zocht op internet naar voedingsschema’s en at vervolgens wekenlang alleen maar kip, rijst en broccoli. Ik kocht een pot Fat Burner om vet te verbranden. En ik bestelde een boek van iemand die vertelde dat je geen koolhydraten mocht eten.

Het was verschrikkelijk. Zo wilde ik niet leven.

Ik deed nog meer research, volgde opleidingen, werd gecoacht door @royoszilver (ben hem eeuwig dankbaar) en na héél veel vallen en opstaan kraakte ik de code. Die bleek – uiteindelijk- makkelijker dan ik dacht.

Ik werd fitter en fitter. Ik sliep goed. Ik kreeg energie. Ik kreeg een sixpack. En dat mocht iedereen weten. Ik zei tegen mijn moeder: ‘Mag ik jou helpen met afvallen?’

Ze verloor binnen de kortste keren 10 kilo. Ze had daardoor geen pijn meer aan haar knie. Ik kreeg er enorm veel energie van. Ik hielp mijn nicht, haar vriend, ik hielp mijn beste maat. En iederéén verloor gewicht.

Ze waren me ongelooflijk dankbaar en dát is waarom ik Mr. Food Coach ben begonnen. Het is een prachtig vak. Ik kan impact maken op iemands leven. Dat is onbetaalbaar!