GERAN IS 15 KILO AFGEVALLEN

Terug naar blog overzicht

Jarenlang heb ik geleefd als een Bourgondiër. Mijn gewicht ging als een jojo op en neer waarbij ik op mijn top (of dal qua gezondheid) op +/- 120 kilo heb gezeten. Afvallen heb ik nooit echt de moeite voor genomen want je leeft maar 1 keer en daar wil ik van genieten. Maar met mijn zware gewicht kwamen ook de lichamelijke klachten in met name mijn knie.

Op een gegeven moment lag ik op de bank en realiseerde ik mij dat mijn 80-jarige vader fitter en gezonder was dan ik. Ook de zorgen die mijn vriendin had, en ik zelf stiekem ook, waren voor mij motivatie om nu dan toch echt aan de slag te gaan.

Ik heb Jelle benaderd met een hulpvraag en heb daarbij mijn motivatie beargumenteert. Jelle heeft mij enorm geholpen bij het inzichtelijk krijgen van mijn inname van voedingsstoffen. Dit doet hij op een enorm gedreven en enthousiaste manier wat echt aanstekelijk werkt: “Sporten is mooi Geran, maar voeding is key.”

Dit bleek ook echt zo te zijn. Jelle maakt op een duidelijke manier kenbaar wat je nodig hebt aan voedingsstoffen en leert je dit middels een soort cursus. Bij de lessen zitten huiswerkopdrachten en die zorgen er voor dat je het geleerde in de praktijk leert. De kilo’s vlogen er af.

Het mooie van dit traject is dat het prima is om af en toe chocola te eten, een patatje met een hamburger of een bakje chips. Het is geen streng dieet en werkt perfect.

Het resultaat mag er zijn! Bij aanvang van het traject met Jelle gaf de weegschaal 113,4 kg. Nu, 130 dagen verder, geeft de weegschaal 15,5 kilo minder aan. Door de afname van het gewicht ervaar ik geen lichamelijke klachten meer.

Onlangs is het gelukt om 8 kilometer hard te lopen en elke dag trek ik met een big smile mijn sokken of schoenen aan zonder dat mijn buik in de weg zit.

Ik kan echt iedereen die graag wil afvallen en een gezondere levensstijl wil krijgen Mr. Food Coach aanraden. Thanks Jelle voor de goede ondersteuning en het helpen van het verkrijgen van een gezondere levensstijl.

www.mrfoodcoach.nl/starten