MIRANDA IS 10 KILO AFGEVALLEN!

Terug naar blog overzicht

šŸ’¬ @mirandaa1988

Noem een dieet en ik heb het wel geprobeerd. In 2020 zat ik bij een begeleidster welke perfect uitgeschreven schemaā€™s uitdeelde aan haar cliĆ«nten, mocht je er niet mee afvallen, dan deed je zelf toch echt iets niet goed. Dat was dus bij mij het geval, en we bleven maar aanmodderen, want advies op maat zat er helaas niet bij. Ik viel uiteindelijk geen kilo af.

Begin 2021 dacht ik voor mijzelf het gouden ei te hebben gevonden en begon weer met afvallen, ook dit modderde maar wat aan en ik vloog weer van dieet naar dieet, helaas zonder blijvend resultaat.

Ik volgde Mr. Food Coach al maandenlang en in de zomer van 2021 besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en Jelle te berichten dat ik echt heel graag van de kiloā€™s af wilde, en of hij mij daarbij kon helpen. Inmiddels was ik voor mijzelf aardig kwijt wat ā€œnormaalā€ eten was, en had daar echt hulp bij nodig om dat weer helder te krijgen.

Jelle had zeker geen makkelijke cliƫnt aan mij, want wat heb ik het soms lastig gehad. Door zijn nuchtere kijk op zaken kwam ik er al snel achter dat vooral ikzelf ergens een probleem van maakte.

Inmiddels weet ik weer wat gezond en voedzaam eten is, let ik op mijn calorieƫn, op de eiwitten, probeer ik voldoende slaap te pakken en eet ik ook met borrelavondjes gezellig mee. Was ik voorheen totaal niet gemotiveerd om te bewegen, nu probeer ik dagelijks de 10.000 stappen aan te tikken.

Jelle heeft me geleerd dat balans het belangrijkste is: een pizza kun je prima eten, en ook dan kun je afvallen! De stappen die ik op ā€˜dieetā€™ gebied, maar zeker qua mindset heb gezet zijn onbetaalbaar. Ik zit goed in mijn vel, voel mij zelfverzekerder en ben zo ontzettend veel wijzer geworden over voeding.

Jelle geeft tips, motiveert je enorm, heeft een flinke dosis humor en zet je ook op je plek wanneer dat nodig is. Ik ben ontzettend blij dat ik mij heb aangemeld bij Mr. Food Coach en gun iedereen zoā€™n toffe coach als Jelle.