LUNCH: BIER MET EEN ZAK DROP

Terug naar blog overzicht

Maandagochtend, 08.37. Tijdens het luisteren van een podcast tijdens mijn dagelijkse ochtendwandeling hoor ik een pingetje van WhatsApp.

Ik trek mijn telefoon uit mijn jaszak en zie een spraakmemo van cliënte Kirsten.

,,Hey Jelle, goedemorgen. Ik loop heerlijk in het park en misschien hoor je de vogeltjes wel fluiten. Het is echt superlekker weer. Weet je, ik neus soms in jouw voedingsdagboek. Dan kijk ik even uit nieuwsgierigheid wat jij allemaal eet en ik moest zojuist heel erg lachen om jouw zaterdag.”

,,Je ging ontbijten met gevulde koek en als lunch had je bier en een zak drop. En ’s avonds patat met kroketten. Dus, nouja, daarvan heb je lekker genoten, zag ik.”

,,Ik vond het wel grappig om te zien. Je hebt ook van die coaches die zelf echt heel erg strikt zijn en alleen maar hele gezonde dingen eten. Dat is niets voor mij, want daar kan ik mezelf dan niet echt mee vergelijken. Dus ik ben blij dat jij wat dat betreft ook anders bent.”

,,En ik had nog even naar jouw persoonlijke verhaal op je site gekeken en dat is gewoon heel herkenbaar, weet je. Je doet je best doordeweeks en in het weekend ga je dan los. En die foto met je hamsterwangen is niet zo heel erg, hoor… Nou ja, fijne dag.”

Kirsten is inmiddels al 5 kilo kwijt en eet alleen maar dingen die ze lekker vindt.

Ken jij iemand die het heeft volgehouden om langer dan een jaar nóóit wat lekkers te eten en dag in, dag uit een strak voedingsschema te volgen? De kans is heel klein.

Als jij geen kennis van voeding hebt, lukt het je nóóit op gewicht te verliezen. Het zal een eeuwige strijd zijn.

En dat moet je niet willen.

Ik help mensen die kilo’s willen verliezen al jarenlang door ze te zeggen dat ze – uiteraard met mate – álles mogen eten. En dan wordt het ineens héél makkelijk om gewicht te verliezen. Je hoeft alleen even te leren hoe voeding echt werkt.

Wil jij ook af van die kilo’s? www.mrfoodcoach.nl/starten