WE GAAN ALS DE BRANDWEER

Terug naar blog overzicht

Maarten (cliënt): ,,Yooo Jelle! Ik heb vandaag echt een vetgoede dag. Ik had een date die al ruim 1,5 week gepland stond. 1,5 week geleden keek ik ertegenop, want: dikke pens, en zo. Maar vandaag had ik er echt megaveel zin in en het was ook echt superleuk. Ook al zijn we pas net bezig, voor het eerst in jaren heb ik het idee dat ik goed bezig ben en dat dit echt gaat lukken. Normaal gesproken zou ik na een ‘goede’ week denken: ‘mooi, kan weer achterover leunen en mezelf ‘belonen’ met pizza of spareribs’, maar ik ben nu juist echt supergemotiveerd om zo door te gaan. Vanavond kwam ik erachter dat de vegan kwark op was. Normaal zou ik denken: ‘Ah laat maar’ en vervolgens iets anders gaan ontbijten. Broodje hagelslag ofzo. Maar ben net met vrolijke 80’s muziek in mijn oren naar de AH gelopen om kwark te halen. Toen ik thuiskwam zag ik veel afwas staan. Normaal zou ik denken: ‘komt morgen wel’, maar nu heb ik half dansend met de 80’s muziek nog even de afwas geknald en nu lekker met voetjes omhoog en supervoldaan Champions League kijken. Zo, goed verhaal, lekker kort. Maar ik moest het even kwijt”

Mr. Food Coach: ,,BAAS!!! Wordt alleen nog maar mooier!!!”

Maarten: ,,En ik kan mijn horloge helemaal ronddraaien om mijn pols, haha”

Mr. Food Coach: ,,We gaan als de brandweer!”

Maarten: ,,Toen ik ‘m kocht zat het bandje juist helemaal in mijn dikke vette pols vast.”

Mr. Food Coach: ,,Hahaha, deze man. Je bent 6 kilo kwijt toch?”

Maarten: ,,Ja ik begon op 92,5 en ben nu onder 86 gedoken.

Mr. Food Coach: ,,En die 80 ga je ook 100% halen. Ik zei toch dat je het leuk zou vinden”

Maarten: ,,Hahaha, ja ik geniet nu meer van koek of chocolade. Vroeger vrat ik een heel pak koekjes in één keer leeg.”

Mr. Food Coach: ,,Dus de reep Tony is ook nog niet op?”

Maarten: ,,Nee man, nog lang niet hahaha. Nog niet eens op de helft.”
Mr. Food Coach: ,,Ik kan daar dus ook echt van genieten van die dingen. Ik eet elke avond chocola, maar dan twee stukjes in plaats van een hele reep. Je kan gewoon chocola eten, maar je moet ff weten hoe je het in kan passen.

Wil jij ook van je kilo’s af? www.mrfoodcoach.nl/starten