SASKIA IS 8 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Ik twijfelde of het me deze keer wel zou lukken met hulp van Mr. Food Coach. Ik had al zoveel dingen geprobeerd om af te vallen, maar niets hielp. Ik wilde tijdens de gratis 5-daagse wel eens uitproberen hoe het zou gaan. Ik dacht echt dat ik weer teleurgesteld zou worden en dat ik niks afgevallen zou zijn, maar ik was dus wel afgevallen en in die 5 dagen leerde ik al zoveel meer dan in alle jaren hiervoor!

Ik heb voorheen eetstoornissen gehad en ik heb diabetes type 1, waardoor het afvallen wat moeizamer en langzamer gaat. Ik wilde in eerste instantie juist heel snel afvallen, was enorm gefocust op dat getalletjes op mijn weegschaal. Daar kwam nog bij, dat ik voorheen, het bijltje erbij neer gooide als ik toch had gecheat. Van Jelle leerde ik om de draad gewoon weer op te pikken en dat ik af en toe best mag cheaten (en er dan zonder schuldgevoel van te genieten), maar dat er wel een goede balans moet blijven.

Ik viel af, kwam beter in mijn vel te zitten, voelde me fitter en gezonder. Ik heb nu zelf ondervonden dat iedereen af kan vallen, als je je maar aan een paar regeltjes houdt.

Jelle was er gewoon altijd, maakte tijd om antwoord te geven op vragen, legde alles heel duidelijk uit, hield me een spiegel voor en gaf me af en toe de schop onder mijn kont. Jelle was steeds heel eerlijk en oprecht. Hij leerde me ook dat ik geen dure, vieze shakes, poedertjes en/of pillen nodig had om af te vallen, maar dat ik met gewoon gezond en eerlijk voedsel af kon vallen en dat ongezonde dingen (patat, pizza, pannenkoeken, CHOCOLADE, etc) ook zo nu en dan best mochten.

Het was het sowieso méér dan waard! Ik vond het zelfs te goedkoop! Zeker ten opzichte van andere coaches. Echt alles is tof aan Mr. Food Coach: de begeleiding, de tips, de appjes, de recht voor zijn raap uitspraken en eerlijkheid. Oh… en de humor!

Ik ben ontzettend blij dat ik Jelle heb gevonden, anders liep ik nu nog steeds met al die extra kilo’s rond.

Voor mij is het met Mr. Food Coach aan de slag gaan zo’n goede ommekeer in mijn leven geweest. Dat gun ik echt iedereen die worstelt met zijn/haar gewicht!

Wil jij dit ook? mrfoodcoach.nl/starten

Saskia is 8 kilo kwijt