IRIS IS 7 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Al jaren wilde ik wat kilootjes kwijt. Het was niet dat ik echt te zwaar was, maar tevreden met mijn lijf was ik ook zeker niet. Regelmatig ondernam ik een poging tot afvallen, maar het leidde vooral tot frustratie en het resultaat stelde eigenlijk altijd teleur.

Na toch wel even wikken en wegen besloot ik Mr. Food Coach in te schakelen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!! Van Mr. Food Coach heb ik namelijk geleerd hoe het wél moet! En het leuke is dat dat niet eens zo ingewikkeld blijkt te zijn!

Van Mr. Food Coach krijg je (gelukkig!) geen dieet, shakes of kant-en-klare voedingsschema’s. Het gaat om inzicht krijgen in voeding en leren bewuste keuzes te maken die bij jou passen. Dit met als resultaat dat ik binnen 2 maanden mijn gewichtsdoel heb behaald! En het mooie is dat ik hier voor mijn gevoel niet eens zoveel voor hoefde te doen en er zelfs lol in begon te krijgen. Maar wat ik eigenlijk nog veel meer winst vind is dat ik voor mezelf een nieuw en duurzaam eetpatroon heb ontwikkeld waar ik de rest van mijn leven baat bij heb. En het fijne is dat daar af en toe gewoon een lekker bakje chips of een stukje chocola bij hoort!

Mr. Food Coach heeft mij op een laagdrempelige en makkelijke manier super veel geleerd over voeding, training en slaap. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn (vele) vragen of een oppepper op de momenten dat ik dat nodig had.

Twijfel je nog over de coaching bij Mr. Food Coach? Ik zeg: doen!! Het heeft mij super veel opgeleverd en ik weet zeker dat die kilo’s bij mij niet meer terug gaan komen.

IRIS IS 7 KILO AFGEVALLEN! 💪