LINDA IS 8 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

💬 @lindavanderveldenbaars

Ik heb jarenlang verschillende diëten geprobeerd maar zonder blijvend succes. Koolhydraatarm gaf zeker resultaat, maar zoveel dingen die je niet mag hebben… Hield ik dus ook niet vol.

En toen zag ik Mr. Food Coach! Uiteraard nog een beetje sceptisch want, waarom zou dit wel werken, me toch aangemeld voor de 5-daagse. Hierna nog een maand doorgegaan en veel inzichten gekregen en nieuwe dingen geleerd.

Daarnaast werkt de enthousiaste coaching super motiverend! Wie wil nu niet horen dat ie een topper is?! Inmiddels 8 kilo kwijt en een levensstijl rijker! Eindelijk inzicht in wat wel werkt én vol te houden is!

Ik ben ook veel meer gaan bewegen. Sporten, zwemmen, wandelen: ik baal als het een dag niet lukt en dat is iets wat 3 maanden geleden echt niet in me opkwam!

Aanmelden? www.mrfoodcoach.nl/starten