ARINA IS 17 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

ARINA IS 17 KILO AFGEVALLEN 💪

💬 @arinavinkie
Al jarenlang vecht ik tegen de kilo’s, steeds mn grenzen verleggen en schrikken als ik boven een bepaald gewicht kom maar in plaats van actie ondernemen gewoon doorgaan.

En dan is daar het moment dat de weegschaal 109.9 kilo aangeeft met een lengte van 1.80. Dat was voor mij toch echt wel de grens, stel je voor dat het 110 wordt of meer…

En toen zag ik een bericht van Mr. Food Coach op Instagram. Inmiddels 4 maanden verder en wat is er veel veranderd! Om te beginnen 17 kilo lichter, niet te geloven!

En daarbij zoveel meer energie om alles te doen, weer gewoon kunnen bukken en traplopen zonder buiten adem te zijn, helemaal goud!

Lekker in mijn tuin werken, niet 3 dagen 1,5 uur omdat de energie op is maar gewoon hele middag door kunnen werken.

Is het allemaal zo makkelijk gegaan?

Nee, zeker de eerste 2 weken waren heel moeilijk voor me, afkicken van alle slechte eetgewoontes. Maar daarna ging het geweldig! Met de enthousiaste coaching van Jelle, zijn heldere en duidelijke uitleg, de Whatsapp gesprekjes en niet te vergeten zijn altijd positieve en enthousiaste gesproken berichtjes heb ik geleerd over voeding en wat het voor je lijf doet.

Gewoon gedaan wat Jelle me vertelde en leerde. En makkelijker dan dit kan hij het niet maken. Met gewichtsverlies als resultaat, maar voor mij nog belangrijker, weer lekker in mn vel zitten, weer genieten van alles en me in 1 woord super voelen!

Ik kan alleen maar zeggen, kamp jij ook net als ik al jaren met overgewicht? Ga samen met Jelle de uitdaging aan… Het is de investering dubbel en dwars waard!

Aanmelden? www.mrfoodcoach.nl/starten

Arina