MAARTEN IS 12 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Had ik vijf jaar geleden maar aangeklopt bij Jelle. Door de coaching bij Mr. Food Coach ben ik in drie maanden van 92kg naar 80kg gegaan. Maar het allerbelangrijkste: ik kan nu door een nieuwe mindset en een structureel gezond eetpatroon gewoon een biertje en pizza nemen zónder spijt te krijgen en zónder aan te komen.

Ik voel mij sinds het traject zoveel beter over mezelf. Een hele nieuwe garderobe moeten aanschaffen omdat al mijn kleding te groot is, is dan best een leuke bezigheid, of een horloge wat opeens een stuk losser om de pols zit. En gewoon over straat lopen met een wit t-shirt aan zonder gêne of ongemak. Ik durf oprecht te zeggen dat mijn leven een stuk leuker is geworden sindsdien.

Bovendien heb ik dankzij de lessen van Jelle ook veel meer kennis over voedsel. Ik kan iedereen dit traject echt van harte aanbevelen, ook omdat het zoveel makkelijker is dan ik vooraf had gedacht. Ietsjes meer bewegen en ietsjes minder vreten (vooral bewuster eten) heeft echt een wereld van verschil voor mij gebracht.

En dat gun ik iedereen!