LILIAN IS 13 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Er is geen moment in mijn leven geweest, dat ik ontevreden was met mijn lichaam. Met uitzondering van wat kleine dingen ben ik altijd gezond geweest! En we gaan ook al jaren naar de sauna, daar heb ik geen moeite om me te laten zien. Ik geniet van zo’n dag ontspannen, zonder me druk te maken over een maatje meer.

Maar toen ik met mijn 168cm de 80kg in zicht zag komen, toen riep elke porie in mijn lichaam… Kijk uit voor diabetes.

Ik geloof niet in toeval, alles gebeurd met een reden. Ik weeg 78,9kg als ik, Mr. Food Coach op sociale media tegenkom. Ik wil geen voorgeschreven voedingsschema’s, want dat werkt voor mij niet! En ik wil al helemaal geen shakes of andere voeding vervangers. Jelle leert me genieten van het eten. Even bewust worden van wat ik allemaal onder mijn neus stop.

En dan zit ik opeens op 72kg Wow… En natuurlijk dat gebeurd niet in een rechte lijn! Dat gaat als een kabbelende beek… Maar dan sta ik even stil, zelf leg ik er me al bij neer dat ik niet onder die 72 zal komen.
Maar Jelle gelooft in me… En spreekt zijn vertrouwen uit! En dan… Ik kom onder de 70kg… Mijn eerste doel! Ik word zelfs een voorbeeld voor andere mensen die ook graag een paar kilo’s kwijt willen.

Wat ben ik blij dat Mr. Food Coach op mijn pad kwam, ik wil die 70 niet meer zien en heb ook het vertrouwen dat ik dit nu gewoon kan. Ik heb namelijk geleerd dat ik binnen de grenzen KAN GENIETEN. Mensen keken dan ook op dat ik afviel terwijl ik gewoon heerlijke aardbeientaart MET slagroom at.

Voor mijn gevoel koste het traject helemaal niet zoveel moeite… En het resultaat was geweldig!! Mr. Food Coach is door zijn persoonlijkheid makkelijk benaderbaar, hij was er altijd met raad en liet ook mezelf nadenken over mijn situatie.

Dus wil jij ook aan je eigen 2.0 gaan werken, en denk je na om dit samen met Mr. Food Coach te gaan doen, ik zeg…. Goede keuze!