JELTE IS 12 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Als iemand in de afgelopen jaren vroeg hoeveel ik woog, antwoordde ik eigenlijk altijd hetzelfde: ‘Vrij constant rond de 110 kilo’. Noem het een vrije interpretatie van de werkelijkheid, want ondertussen liep mijn gewicht in die jaren gestaag op van ongeveer 106 tot bijna 115 kilo…

Ondertussen probeerde ook ik weleens (halfslachtig) het tij te keren en af te vallen. Ik at bijvoorbeeld een paar keer een paar weken koolhydraatarm. Met als enige resultaat dat ik in die weken bloedchagrijnig was van de honger en de kilo’s er daarna direct weer aan at. En dus bleef ik ‘constant rond de 110 kilo’, maar ging ik hard op weg richting ‘constant rond de 120’.

Tót ik aan de slag ging met Mr. Food Coach. Op een nuchtere, no-nonsense manier gaf Jelle mij een kennisbasis waarop ik een gezond voedingspatroon kon ontwikkelen. Een patroon dat aansluit bij mijn levensstijl en lichaamsbouw. Nu ben ik ruim 12 kilo kwijt (van 114,7 tot 102,1 kilo as we speak) en houd ik die lijn met gemak vast. En het mooie is: voor m’n gevoel hoef ik er weinig voor te laten… Deze drie maanden voedingscoaching bij Mr. Food Coach voelde absoluut niet als een dieet.

Nog steeds geniet ik van mijn favoriete kleine zonden: een bakje paprikachips in de avond, een patatje met snacks in het weekend, een gebakje op een verjaardag of een speciaalbiertje of whiskey-cola. Het is allemaal mogelijk omdat ik nu, dankzij Mr. Food Coach, de kennis en tools in huis heb om een goede en gezonde balans te vinden. Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in m’n vel.

Dat ik daarbij continu blijf afvallen voelt meer als een mooie bijkomstigheid dan als het hoofddoel!

JELTE IS 12 KILO AFGEVALLEN