HAAL DIE CHIPS WEG UIT DAT KEUKENKASTJE! ๐Ÿ‘€

Terug naar blog overzicht

Je zit โ€™s avonds op de bank en weet dat er een zak chips in het keukenkastje ligt. Je besluit sterk te zijn en niet naar de chips te lopen. Tien minuten later denk je: ๐Ÿ๐ฎ๐œ๐ค ๐ข๐ญ, ๐ข๐ค ๐ฏ๐ฎ๐ฅ รฉรฉ๐ง ๐›๐š๐ค๐ฃ๐ž en leg de zak daarna weer weg. Twintig minuten laterโ€ฆ Je kent het wel ๐Ÿ˜‰ Zak leeg!

Wanneer ik een pak koekjes op het aanrecht zie liggen, pak ik gegarandeerd een koekje. Ik kan er niet vanaf blijven. Ik eet zoโ€™n koekje ook als ik helemaal geen trek heb. Mensen kiezen vaak niet voor producten om wรกt ze zijn, maar om waar ze zijn. Als ik bij mijn ouders ben, loop ik vaak in een rechte lijn naar de kast waar de dropjes staan. Het is een gewoonte. Die gewoontes zijn vaak onlosmakelijk verbonden met de ruimtes waarin je bent.

ย 
MIJN TIPS?๐Ÿ’ก
โ€ข Wil jij meer fruit eten? Zorg dat de fruitmand op de eettafel staat en je het fruit de hele dag ziet.
โ€ข Wil jij minder snaaien? Zorg dat de koekjes- en chipsvoorraad in de schuur ligt en je moeite moet doen om het te pakken.

โ€ข Wil jij vaker je vitaminepillen slikken? Zorg dat de pillen naast de muesli staan en je de gewoonte creรซert om de vitaminepillen standaard bij het ontbijt in te nemen.

Het is allemaal niet zo moeilijk, maar je moet het wel zienโ€ฆ

Haal die chips weg uit het keukenkastje