LYNN SHA IS 7 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

💬 @lynnshavhreve

Na jaren net aan tevreden te zijn over m’n gewicht, sloeg het tijdens de corona lockdown (incl corona-kilo’s) om in het gevoel net niet helemaal meer lekker in m’n vel te zitten: tijd om wat gewicht te verliezen.

De website van Mr. Food Coach sprak me direct aan. Op een duidelijke, nuchtere manier omschrijft Jelle zijn aanpak. En volgens hem kon je blijven genieten van een pizza of wijntje! Dat leek me het proberen waard.

Het traject van 3 maanden was heel prettig. Jelle wreef me direct in dat een getal op de weegschaal ook maar een getal is. En vroeg me wat ik nu echt wilde bereiken.

Dankzij het traject leerde ik een balans vinden tussen gezond eten en lekker snacken. Zonder in een van de twee door te slaan. Je hoeft niet te leven zonder pasta of brood en kunt gewoon genieten van taart of een borrelhapje.

Mensen vroegen me soms zelfs verbaasd: mag je dat wel? Je bent toch op dieet? Jelle leert je juist een balans te vinden. Dat een hele zak chips in één keer wegwerken of iedere traktatie op verjaardagen aannemen ook niet nodig is.

Het allermooist vind ik dat ik startte met het idee: ik ga een paar maanden op dieet! Maar dat het al snel veranderde in: ik heb mijn oude kijk op eten veranderd en gewoontes doorbroken. En een nieuwe leef/eetstijl gevonden die bij me past en die blijvend is.

En daar ben ik Jelle het meest dankbaar voor!

Aanmelden? www.mrfoodcoach.nl/starten