JA, JA: ER IS WÉÉR EEN UITVINDING! 😂

Terug naar blog overzicht

Er is weer wat nieuws in dieetland. En dit keer is het een nogal opmerkelijke uitvinding: een magnetische kaakklem.

Bestaat dat ding echt? Ja, hij bestaat echt. De kaakklem is bedacht op een universiteit in Nieuw-Zeeland en heeft als doel om de wereldwijde obesitasepidemie te bestrijden.

Hij werkt zo: de magnetische kaakklemmen worden op de boven- en ondertanden aangebracht. Dankzij het apparaatje wordt het onmogelijk om je mond wagenwijd open te doen. Sterker nog: de mond kan slechts twee millimeter open. Een pizzapunt, frietje met mayo of stuk chocola in je mond stoppen? Dat kan je vergeten. Er past immers alleen maar vloeibaar voedsel door een ruimte van 2 millimeter.

Volgens één van de onderzoekers is de nu al omstreden DentalSlim een ‘effectief, veilig en betaalbaar hulpmiddel’ voor patiënten die al jaren strijden tegen obesitas. De kaakklemmen zijn getest en wat blijkt: proefkonijnen die twee weken met het apparaat rondliepen, verloren ruim 6 kilo gewicht.

Meneer de onderzoeker is trots op zijn apparaat, maar ik heb nog nooit zo’n bizarre uitvinding gezien… 😄

Als je heel weinig calorieën in je mond stopt, dan val je heel snel af. Maar hoelang hou je dat vol? Mr. Food Coach leert je hoe voeding écht werkt. Cliënte Laura schreef dit: ,,Het is echt bizar hoeveel ik geleerd heb in drie maanden coaching! En vandaag ontdekte ik bijvoorbeeld dat kersen helemaal niet zo’n goede snack zijn. Een pond kersen is 270 calorieën, terwijl 400 gram aardbeien maar 100 calorieën is. Dat soort info is echt goed en daar kan ik heel mijn leven op terugvallen.”

Wil jij ook van je kilo’s af? www.mrfoodcoach.nl/starten