IK WIL NAAR DE 79 EN GA HET HALEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Maandag 81,5. Dinsdag 81,4. Woensdag 81,2. Donderdag, 80,8. Vrijdag, 81,1. Zaterdag 81. Zondag 81,7. Maandag 81,5.

Dit was mijn gewicht, afgelopen week. Ik was zo blij donderdag. Eíndelijk onder die 81. En ja, vrijdag zat ik ineens weer in de 81. En zondag was het nog erger, want toen zat ik met 81,7 ineens weer bijna in de 82. Hoe kan dat?

Het is heel simpel: gewicht schommelt altijd. Bij jou, bij mij, bij Bill Gates en bij Chantal Janzen. De vraag is hoe je daarmee omgaat. Laat je je kennen als je een keer wat zwaarder bent? Of ga je door?

Ik zit er lekker in… Dus hier komt nog een verhaaltje over mezelf. Ik heb een coach en doe normaal vier keer per week aan krachttraining. Nou, het was afgelopen week bal. Maandag: geen zin. Dinsdag: geen zin. Woensdag: met moeite twee oefeningen gedaan en toen gestopt. Donderdag: niet geweest. Vrijdag: bier gedronken, niet gesport. Zaterdag: moe. Zondag: voetbal gekeken. Het gaat niet 100% perfect.

Nog een verhaaltje over voeding? Oké dan. Ook mijn voeding ging… Ja, je kent dat woord nu wel. Maandag tot en met donderdag ging het oké. Vrijdag had mijn vriendin haar eerste single gereleased en was het feest bij ons thuis. We aten tompouce, stokbroodjes met smeersel en ik dronk 7 speciaalbiertjes. ’s Avonds heb ik nog twee kroketten in de airfryer gegooid en een halve stokbrood opgegeten.

Zaterdag dronk ik een bakje koffie bij een vriend en kon ik de koeken niet weerstaan.

Zondag ging ik bij mijn schoonouders eten (friet + kipsaté). Het was héérlijk! Maandagochtend was ik 81,9. Ik ben de hele week geen gewicht verloren. Sterker nog, vorige week maandag was ik 81,5. En ik wil zo graag naar de 79.

Wat je moet met deze verhaaltjes? Ik hoop dat het je ogen opent. Afvallen gaat niet altijd 100% perfect. Je bent een mens, je hebt emoties, je bent soms druk. Het hoort er allemaal bij…

Ik wil naar die 79 kilo en ik ga het halen. Afgelopen week was shit, maar deze week gaat het weer top. Ik ben weer helemaal opgeladen. Ik heb mezelf even laten gaan. Ik heb teveel genoten, maar misschien had ik het wel nodig om nu weer volle bak te kunnen gaan.

Mijn punt…

Afvallen? Stop met diëten!