MINKE IS 11 KILO AFGEVALLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Ik was de laatste jaren echt ontevreden over m’n gewicht en wilde er iets aan doen, maar ook niet te veel voor laten. Ik had al eens eerder pogingen ondernomen om via een dieet gewicht te verliezen. Onder andere via een boek van Sonja Bakker. Dat werkte een paar weken en dan was ik de motivatie weer kwijt.

Op een bepaald moment merkte ik dat ik minder ver kon wandelen, omdat ik door mijn gewicht last kreeg van m’n knie. Dat was heel confronterend en het moment dat het roer om moest… Maar hoe kon ik succesvol afvallen?

Ik wilde niet weer een dieet via een voedingsschema volgen. Toen kwam Mr. Food Coach op mijn pad die mij leerde dat ik alles mocht eten, maar wel in de juiste verhoudingen. Het feit dat ik gewoon een patatje mag eten en een glas wijn mag drinken was voor mij een verademing. Ik hield het afvallen makkelijk vol en ik weet zeker dat ik nooit meer ga jojoën met mijn gewicht.

Inmiddels ben ik 11 kilo kwijt, van mijn knie heb ik geen last meer en coaching bij het afvallen heb ik niet meer nodig omdat Mr. Food Coach mij heeft laten inzien wat allemaal wel mogelijk is, zonder een dieet te volgen.

minke is 11 kilo afgevallen