DETOXKUUR OF SHAKES? STOP MET DIE ONZIN! ⛔

Terug naar blog overzicht

Stel je voor… We zitten samen op een paradijselijk eiland. De zee is helderblauw, de natuur weelderig groen en de zon staat aan de hemel. Klinkt goed, hè? Eén probleem: er is weinig eten, het eiland is heel groot en we kunnen er voorlopig niet weg.

🍓 Om eten bij elkaar te sprokkelen, moeten we elke dag 15 kilometer lopen. We zoeken ons een ongeluk, maar vinden alleen kip, noten, groenten en fruit. Meestal duiken we ’s avonds nog even de zee in om een visje te vangen. Dit doen we wekenlang. Dag in, dag uit.

Uiteindelijk worden we na zes maanden ontdekt door een vriendelijke man met een vissersbootje. Hoe treft ie ons aan? Moddervet of afgetraind?

🍔 Op een onbewoond eiland vind je geen Albert Heijn waar je wijn, bier, chocola, snoep, worst, stokbrood, chocopasta, kaassoufflés en hamburgers kunt kopen. Op een onbewoond eiland heb je geen thuisbezorgd.nl. Op een onbewoond eiland vind je geen bedrijfskantine waar je elke dag broodjes gezond en lekkere kroketjes vindt.

Waarom denk je dat ze tijdens Expeditie Robinson allemaal zoveel gewicht verliezen? Omdat ze één visje met zijn vijven moeten delen…

Als je niet afvalt, dan eet je niet minder dan dat je verbruikt. Waarom die shakes en dure detoxkuren zo populair zijn? Omdat je verder niets eet en je daardoor dus heel snel gewicht verliest. Tijdelijk, ja… Want je houdt het nooit vol en dus zitten die kilo’s er binnen een maand weer aan.

✅ Knoop dit in je oren: er is géén quick-fix. Het verliezen van gewicht kom je niet aanwaaien. Het ligt niet aan je hormonen, je bloedsuikerspiegel of koolhydraten in aardappelen dat je geen gewicht verliest. Kan jij niet onder de 64, 78 of 89 kilo komen? Dat kan je wél, maar je moet er wel wat voor doen.

Hou jezelf niet voor de gek… Wil jij écht gewicht verliezen? Dan gaan shakes en detoxkuurtjes je niet helpen.

Wie wel? Mr. Food Coach! 😄

Aanmelden via www.mrfoodcoach.nl/starten.

DETOXKUUR OF SHAKES? STOP MET DIE ONZIN