EVEN VOORSTELLEN! 💪

Terug naar blog overzicht

Hoor jij weleens mensen zeggen dat koolhydraten slecht voor je zijn en dat je beter koolhydraatarm kunt eten? Denk jij dat je van suiker dik wordt? Of heb je weleens gedacht dat donkerbruin brood het gezondst is? 🍞
 
Nou, dan ben je niet de enige… Ik heb deze fabeltjes jarenlang geloofd en het is mijn missie om ze de wereld uit te helpen. Ik ben Jelle Veenstra en help mensen met afvallen. Dat doe ik op een no-nonsense manier, zonder poespas. Ik geloof niet in wonderpillen, afvalshakes of bijzondere diëten. Sterker nog: ik ben een groot voorstander van een bakkie chips of popcorn voor de tv. 🍿
 
Op dit kanaal vind je de beste tips om af te vallen. Hier ontdek je wat je moet eten om fitter, strakker en gezonder te worden. Ik leer je hoe je jouw vetrollen kunt inruilen voor jouw droomlichaam! 💪